X

KONINGSDAG

Naar aanleiding van de extra maatregelen die op 23 maart door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, moeten wij u helaas melden dat de festiviteiten rondom Koningsdag zijn komen te vervallen. 

Mochten er andere plannen komen, dan houden wij u via deze website op de hoogte.

Maandag 27 april 2020

Een van de grootste evenementen in Vlaardingen is Koningsdag. Op verschillende plekken in de stad zijn allerlei festiviteiten; aubade, kindervrijmarkt, kinderspelen, diversie podia in de stad met optredens, etc.

 

 

DODENHERDENKING

Naar aanleiding van de extra maatregelen die op 23 maart door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, moeten wij u helaas melden dat de festiviteiten rondom 4 mei zijn komen te vervallen. Tevens zoekt de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen een passende alternatieve invulling van de Dodenherdenking.

Maandag 4 mei 2020

Elk jaar is er op 4 mei dodenherdenking in Vlaardingen. Er is een Stille tocht van het stadhuis naar het Verploegh Chasséplein. Om 20.00 uur is er de kranslegging.

 

 

BEVRIJDINGSDAG

Naar aanleiding van de extra maatregelen die op 23 maart door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, moeten wij u helaas melden dat de festiviteiten rondom 5 mei zijn komen te vervallen. 

Dinsdag 5 mei 2020

Op Bevrijdingsdag hoeft werkelijk niemand in Vlaardingen zich te vervelen. Al vanaf elf uur ’s ochtends kun je terecht aan de Krabbeplas.

Het avondprogramma voor Vlaardings Bevrijdingsdag zal in het centrum van Vlaardingen worden gehouden.